Μαϊκ Σπανός στο ΣΙΓΜΑ: Φιλοσοφία μου η συλλογικότητα

Χωρίς περιορισμούς θα συνέλθει το Σάββατο η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ κατά την οποία η Εζεκία Παπαϊωάννου θα προβεί σε συνολική εκτίμηση των δεδομένων.

"Πάντα μέλημά μου είναι να λειτουργώ συλλογικά και όχι ατομικά". Με αυτή την φράση ξεκίνησε την συνομιλία μας ο εν δυνάμει υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας,Μαϊκ Σπανός ο οποίος φιγουράρει στις λίστες του ΑΚΕΛ. "Μια κομματική στήριξη είναι απαραίτητη έτσι ώστε να δημιουργήσει δυναμική και να δώσει προοπτική

νίκης σε μια υποψηφιότητα.Σέβομαι τις διαδικασίες που ακολουθεί το ΑΚΕΛ.Σε ενδεχόμενο υποψηφιότητάς μου θα λειτουργήσω ανεξάρτητα όπως είναι η φιλοσοφία μου και πρωταρχικός μου στόχος, είναι το καλό του συνόλου και όχι οι προσωπικές ατζέντες" σημείωσε.

Υπενθυμίζουμε ότι το όνομα του Μάικ Σπανού μαζί με αυτά του Κίκη Καζαμία και του Σταύρου Μαλά βρίσκονται στην λίστα του ΑΚΕΛ.

Τις πρώτες μέρες Ιουνίου θα συγκληθεί εκ νέου η Κεντρική Επιτροπή για να οριστικοποιήσει την πρότασή της προς τις Κομματικές Ομάδες Βάσης.Η τελική απόφαση θα ληφθεί αρχές Ιουλίου με τη σύγκληση Παγκύπριας Συνδιάσκεψης.

Keywords
Τυχαία Θέματα