Λουκάκου: «Μη με κρίνετε σαν ολοκληρωμένο παίκτη»

Την πεποίθησή του ότι έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης, εξέφρασε ο Ρομέλου Λουκάκου, απαντώντας στη σφοδρή κριτική που δέχεται εσχάτως για την απόδοσή του.

Ο Ρομέλου Λουκάκου μίλησε στο «Sky Sports» για τη σκληρή κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας ότι παρά το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, δεν έχει φθάσει ακόμη στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο.

Ως εκ τούτου, ζήτησε από τον κόσμο να μην τον κρίνει σαν να είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, ξεκαθαρίζοντας ότι έχει ακόμη αρκετά περιθώρια εξέλιξης.

«Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι

με κρίνουν σαν έναν ολοκληρωμένο παίκτη. Είμαι 24 ετών, δεν μπορείς να με κρίνεις σαν ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή. Προτιμώ να έχω έναν χρόνο διαρκούς βελτίωσης, από το να φθάσω απότομα στην κορυφή και ακολούθως να πέσω.

Ξέρω ότι έχω πολύ ταλέντο. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, να σκοράρω με το αριστερό, με το δεξί και το κεφάλι, αλλά θέλω να γίνω και δημιουργός, να μοιράζω περισσότερες ασίστ. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι η ομάδα μπορεί να στηρίζεται πάνω μου, όταν έχει δυσκολίες.

Είμαι στο τέλειο επίπεδο και στην ιδανική ηλικία. Θέλω να γίνω νικητής και να πάω την καριέρα μου στο επόμενο επίπεδο», τόνισε ο Βέλγος.

Keywords
Τυχαία Θέματα