Λοϊζίδης: Κάνει λόγο για «ξεδόντιασμα» Αστυνομίας από υπόκοσμο-Δέχθηκε απειλές

Μετά την καταγγελία για μέλος της ΑΔΙΠΑ που έχει συγγένεια με άτομο του οργανωμένου εγκλήματος, απειλές δέχεται ο πρόεδρος της Συντεχνίας Ισότητα, Νίκος Λοϊζίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» ανέφερε ότι η ΑΔΙΠΑ με την χθεσινή ανακοίνωσή της έχει εγκλωβιστεί.

«Στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ η επιστολή της Ισότητας προς την ΑΔΙΠΑ ρωτώντας γιατί δεν ενημερώθηκε ο Γενικός Εισαγγελέας για μέλος της ΑΔΙΠΑ που έχει συγγένεια με άτομο του οργανωμένου εγκλήματος. Στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 η απάντηση

της ήταν ότι είναι όλα αβάσιμα και ανάξια σχολιασμού. Σήμερα λένε ότι ουδέποτε τέθηκε υπόψη της επιτροπής τέτοιος ισχυρισμός».

Τόνισε πως όλοι ξέρουν ποιος είναι εδώ χρόνια ποιος είναι. «Είναι σύγκρουση συμφερόντων, έχουμε τσίπα; Εμείς σαν Ισότητα δεν κάνουμε δημοσιεύματα αλλά γραπτές καταγγελίες. Προειδοποιώ ότι εάν δεν παραιτηθούν ή αν δεν τους παύσει το Υπουργικό θα ζητήσω από την Greco να ανοιχθούν τα μητρώα όλων αυτών που κατήγγειλαν αστυνομικούς στον συγκεκριμένο. Θα ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου», ανέφερε.

Σημείωσε πως εάν ο Πρόεδρος δεν αναλάβει αυτή την ευθύνη με αυτά που έχει μπροστά του να δείξει το ασυμβίβαστο είναι σαν να λέει του υποκόσμου να «ξεδοντιάσει» την Αστυνομία.

«Να πω στο πρόσωπο που μου τηλεφώνησε χθες το βράδυ ότι το όχημά μου είναι μαύρο χόντα και μένω στην Έγκωμη», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Λοϊζίδης: Μέλος της ΑΔΙΠΑ έχει συγγένεια με άτομο του οργανωμένου εγκλήματος

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα