Ληστείες με την ίδια πετυχημένη τεχνική σε Πάφο

Mε πανομοιότυπο τρόπο, δηλαδή με παραβίαση του αλουμινένιου πλαϊνού παραθύρου με τη χρήση αιχμηρού οργάνου, διαπράχθηκαν οι δύο διαρρήξεις στην Επαρχία Πάφου, ενώ οι έξι αλλοδαποί που συνελήφθησαν για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, είναι παράνομοι στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Ιωάννου.

Ο κ. Ιωάννου, σε δηλώσεις του, ανέφερε πως η έρευνα στο συγκεκριμένο

διαμέρισμα όπου εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία συνεχίζεται, αφού υπάρχει ακόμα μεγάλος αριθμός αντικειμένων τα οποία πιστεύεται ότι είναι προϊόντα διαρρήξεων από άλλες υποθέσεις που έχουν καταγγελθεί στην Αστυνομία το τελευταίο διάστημα.


Όπως ανέφερε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, στις 17 Ιουλίου, η ώρα 19:30 το βράδυ, καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Π. Χρυσοχούς από 48χρονο τουρίστα ότι μεταξύ των ωρών 19:00-22:00 της ίδιας ημέρας, άγνωστα άτομα διέρρηξαν την κατοικία στην οποία διαμένει, στην περιοχή Λατσιού και έκλεψαν απ' αυτή ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 7.800 ευρώ.

Μισή ώρα αργότερα, όπως είπε, “καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας ότι διαρρήχθηκε κατοικία, επίσης τουριστών, από την οποία κλάπηκαν παρόμοια αντικείμενα, συνολικής αξίας 2.500 ευρώ”.

Ακολούθως, είπε ο κ. Ιωάννου, χθες το βράδυ διαβιβάστηκε πληροφορία στην Αστυνομία για την ύπαρξη κλοπιμαίων σε συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Αφού εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα έρευνας, ερευνήθηκε η συγκεκριμένη κατοικία, όπου ανευρέθηκε μεγάλος αριθμός αντικειμένων, ορισμένα από τα οποία αναγνωρίστηκαν ότι είναι προϊόντα από τις δύο διαρρήξεις, συμπλήρωσε.

Κατόπιν τούτου, συνέχισε, οι ένοικοι του διαμερίσματος, έξι συνολικά άτομα, έχουν συλληφθεί με δικαστικά εντάλματα σύλληψης και οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης.

Η εξέταση του αιτήματος για τους έξι αναβλήθηκε για αύριο, ωστόσο και τα έξι πρόσωπα θα παραμείνουν υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: KYΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα