Λεμεσός: Η αυτοψία ρίχνει φως στο μυστήριο με πτώμα κοντά στο ελικοδρόμιο ΓΝ

Αυτοψία, που θα διενεργηθεί με το πρώτο φως της μέρας αναμένεται να ρίξει φως στο πτώμα που εντοπίστηκε χθες γύρω στις 20.00 κοντά στο ελικοδρόμιο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Όπως αναφέρθηκε και χθες βράδυ, το πτώμα φαίνεται να ανήκει στην 79χρονη Μαρούλα Κυριάκου τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από την περασμένη Παρασκευή 2 Αυγούστου.

Την ίδια μέρα είχε λάβει εξιτήριο και λίγο αργότερα εντοπίστηκε από πολίτη ξαπλωμένη σε περιοχή του κέντρου της πόλης. Μεταφέρθηκε

ξανά στο δημόσιο νοσηλευτήριο, όπου έλαβε εκ νέου εξιτήριο αφού έτυχε σχετικής θεραπευτικής αγωγής, ενώ έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνταν.

Για τον εντοπισμό της 79χρονης, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έγιναν συντονισμένες έρευνες τις τελευταίες τρεις μέρες, τόσο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όσο και σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού, με τη συμμετοχή της Αστυνομίας, της Πολιτικής Άμυνας και εθελοντών.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή ενώ σήμερα ιατροδικαστές αναμένεται να πραγματοποιήσουν αυτοψία στη σκηνή. Ευρήματα τα οποία θα παραληφθούν από τη σκηνή αναμένεται να σταλούν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις. 

Keywords
Τυχαία Θέματα