Λέχου: Σε γύρισμα μαχαίρωσε κατά λάθος τον οπερατέρ

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε συνέντευξη με την Κατερίνα Λέχου, που πρωταγωνίστησε στη σειρά "Το Νησί" και έκανε από τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης της τελευταίας δεκαετίας.

Η όμορη ηθοποιός διηγήθηκε μία μικρή ιστορία που της έτυχε στη διάρκεια των γυρισμάτων και δεν θα ξεχάσει ποτέ καθώς είναι ένα γεγονός που την έχει στιγματίσει. «Σε μια σκηνή είναι ο μικρός με τον κατάδικο μέσα στο σπίτι που έχει μπει και του δίνει κάτι μαχαίρια,

του δίνει και πίνει και μπαίνω εγώ από έξω και παίρνω το μαχαίρι που είχε καρφωμένο πάνω στο τραπέζι, το πετάω πίσω και του λέω φύγε από το σπίτι. Το μαχαίρι δεν ήταν ψεύτικο, ήταν αληθινό γιατί είχε καρφωθεί προηγουμένως στο τραπέζι και έτσι όπως το πετάω πίσω, πέφτει στο πόδι του καμεραμάν, του σκίζει το τζιν και κάνει έξι ράμματα. Αυτός μου είπε ότι δεν θα με ξεχάσει ποτέ. Θα με θυμάται θέλοντας και μη. Έπαθα μεγάλη ταραχή για το κακό που έκανα στον άνθρωπο και ένα στενό παρακάτω σταμάτησα, ήταν ένας γέρος με μια γρια, μου λέει "Κοπελιά, μη βρίζεις, μην φωνάζεις, κάτσε να πιεις μια ρακή". Και κάθισα και ήπια 15 ρακιές για να συνέλθω (γέλια)»!

Keywords
Τυχαία Θέματα