Λάζος: «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο αναφέρθηκε για την αποχώρηση του Γκαστόν Σανγκόι, για τον κρίσιμο αγώνα με τον Άρη και για άλλα ενδιαφέροντα.

Αναλυτικά:
Για τον Σανγκόι: «Υπήρχε συνάντηση του προέδρου με τον ποδοσφαιριστή και αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας. Είναι διάφοροι οι λόγοι που έφεραν το διαζύγιο. Ο Σανγκόι αποτελεί παρελθόν. Η προσοχή είναι στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη».
Για την απόκτηση του Ελούντου:
«Ήταν ένας

ποδοσφαιριστής που άρεσε στον προπονητή μας Σάββα Πουρσαϊτίδη. Άναψε το πράσινο φως στη διοίκηση να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις, έτσι τα βρήκαμε και θα μας βοηθήσει άμεσα. Ο στόχος μας είναι να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές έτοιμους και με ποιότητα. Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα στους Σαλαμιναίους ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να ενισχύσουμε την ομάδα και δεν θα τα παρατήσουμε».
Για τον αγώνα με τον Άρη:
«Είναι παιχνίδι τελικός. Γνωρίζουμε πως με τυχόν νίκη θα αλλάξουν προς το καλύτερο τα δεδομένα, ενώ με ήττα τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα. Καλούμε τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να στηρίξει».
Για την εταιρεία που θέλει να επενδύσει στη Σαλαμίνα:
Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Περιμένουμε την τελική πρόταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα