Λάβρος κατά Ελεγκτή ο Καρογιάν: Λανθασμένα στοιχεία-Να αποκατασταθεί η αλήθεια

Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ, Μάριος Καρογιάν, σε σχέση με έρευνα του Γενικού Ελεγκτή, σύμφωνα με την οποία πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας και Πρόεδροι της Βουλής πρέπει να επιστρέψουν χρήματα που λαμβάνουν. 

Όπως αναφέρει, «τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, από την έρευνα του Γενικού Ελεγκτή για το επίδομα γραμματέως που λαμβάνω από το Κράτος ως Πρώην Πρόεδρος της Βουλής,

δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά δεδομένα».

Συνεχίζοντας, επισημαίνει ότι «το πραγματικό ποσό που μου εμβάζεται δεν είναι το θεωρητικό ποσό, που εμφανίζεται στην έρευνα, αλλά πολύ χαμηλότερο, μετά από αποκοπές Φόρου Εισοδήματος και ΓΕΣΥ, στοιχεία που επιβεβαιώθηκαν σήμερα μετά από τηλεφωνική μου επικοινωνία με τον Γενικό Λογιστή της Δημοκρατίας. Επιπρόσθετα, στην περίπτωση μου, φορολογείται και το αφορολόγητο επίδομα που λαμβάνω».

Καταλήγοντας, ο κ. Καρογιάν εκφράζει απογοήτευση, σημειώνοντας τα εξής: «Λυπάμαι που υποχρεώνομαι να προβώ σε αυτή τη δήλωση, αλλά θα πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια. Επομένως, καμία παρατυπία, καμία παρανομία και καμία αλχημεία δεν διέπραξα».

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι πέντε ΠτΔ και ΠτΒ που πρέπει να επιστρέψουν χρήματα-Τα ποσά

Keywords
Τυχαία Θέματα