Λάκης Αναστασιάδης: Αποχαιρετά τους ασθενείς του μετά από 55 χρόνια προσφοράς

Τους ασθενείς του αποχαιρετά με μια συγκινητική ανάρτηση ο καρδιολόγος Λάκης Αναστασιάδης ο οποίος μετά από 55 χρόνια συνεργασίας και προσφοράς αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί.

«Θα τους θυμάμαι όλους και κάθε έναν ξεχωριστά» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του.

Αυτούσια η ανάρτηση

«Προς τους συναδέλφους και τους ασθενείς μου,

Ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω!  Συνταξιοδοτούμαι ύστερα από 55 χρόνια συνεργασίας και προσφοράς.

Ευχαριστώ

όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες με τους οποίους διαχρονικά  συνεργαστήκαμε και ενώσαμε δυνάμεις για το καλό των ασθενών μας.

Ευχαριστώ τους ασθενείς μου που για δεκαετίες με εμπιστεύτηκαν. Θα θελα να τους διαβεβαιώσω ότι θα τους θυμάμαι,  όλους και κάθε έναν ξεχωριστά,  για τα μαθήματα ζωής που με δίδαξαν με την καρτερία  και τη δύναμη της ψυχής τους στις δύσκολες ώρες που μοιράστηκαν  μαζί μου. Τους ευγνωμονώ!

Στους φίλους και συνοδοιπόρους στο μεγάλο ταξίδι της ιατρικής στο νησί μας Ανδρέα Πέτσα και  Άγι Αντωνόπουλο οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ και είμαι ευγνώμων για την συναδελφική επαγγελματική  συνεργασία μας από το 1977, που πέρασε όμορφα και δημιουργικά. Εύχομαι δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο τους στο Καρδιολογικό Διαγνωστικό Κέντρο στη Λευκωσία.

Σας χαιρετώ και υπόσχομαι ότι θα παρακολουθώ από κοντά την εξέλιξη  της ιατρικής και τη μεγάλη κατάκτηση του ΓεΣυ, καθώς και την πορεία μας ως Ελλήνων στο βασανισμένο τούτο νησί.

Εύχομαι να ξαναζήσω σύντομα στην αγαπημένη μου Κερύνεια».

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάκης Αναστασιάδης είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «Κυπρίων Ιατρών Έργα» που είναι βραβευμένο από την Ακαδημία Αθηνών και παρουσιάζει την ιστορία της Ιατρικής στην Κύπρο από το 1950 μέχρι το 2015.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λάκης Αναστασιάδης, Αποχαιρετά,lakis anastasiadis, apochaireta