Κυβέρνηση: Ο ΠτΔ είναι πανέτοιμος για την τριμερή

Ο Πρόεδρος μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη με την πρόταση του στο τραπέζι. Μια πρόταση όπως ανέφερε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος που μπορεί να ξεμπλοκάρει την παρούσα φάση στο Κυπριακό.

«Είναι η πιο ρεαλιστική και εφικτή και είναι μια ρεαλιστική πρόταση, σημείωσε. Αν η Τουρκία έρθει στο τραπέζι και δημιουργηθεί η επαρκής πρόοδος, τότε μπορεί να ανοίξει ο δρόμος», είπε ο κ.Παπαδόπουλος.

Ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος ανέφερε ότι έγινε μια επικοδομοιτική ανταλλαγή απόψεων και ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ζήτησε και έλαβε

τις απόψεις των πολιτικών αρχηγών.

Δείτε εδώ: Εθνικό Συμβούλιο: Στη Νέα Υόρκη με φόντο νέα Γενεύη

Η πρόταση του ΠτΔ αφορά συζήτηση πρώτα των κεφαλαίων Ασφάλειας και Εγγυήσεων. Η κυβέρνηση συμπλήρωσε δεν έριξε νερό στο ποτήρι της Ασφάλειας.

Ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος μετέφερε και το κάλεσμα του ίδιου του ΠτΔ για ενότητα, τούτες τις κρίσιμες ώρες, όπου ο Πρόεδρος μεταβαίνει όπως επισήμανε, πανέτοιμος στη Νέα Υόρκη, διαβεβαιώνοντας γι΄αυτό τον λαό.

«Είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι» συμπλήρωσε, είναι θέληση και του ΠτΔ για να υπάρξει ενότητα. Απαντώντας εμμέσως στον Νικόλα Παπαδόπουλο, ο οποίος ήταν ο πιο δυσαρεστημένος από τους πολιτικούς Αρχηγούς, ο Αν.Κυβερνητικός είπε ότι χρόνος για προεκλογική, υπάρχει και μετά την Δευτέρα και όχι αυτές τις ώρες.

Αναφορικά με την μετρήσιμη πρόοδο που ζητεί η κυβέρνηση, ανέφερε ότι μπορούν να μετρηθούν κάλλιστα με την διαδικασία που έγινε στο Μοντ Πελεράν 3. «Μπορούμε με αυτά τα στοιχεία να έχουμε ένα μετρήσιμο αποτέλεσμα», είπε ο Β.Παπαδόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα