Κυβέρνηση: Έρχονται εκλογές, για αυτό μας «πυροβολούν»

Στα πυρά που δέχεται γενικότερα το τελευταίο διάστημα η Κυβέρνηση απαντά με γραπτή δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας ότι οφείλονται κυρίως στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

«Με αφορμή και τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, η Κυβέρνηση αντιλαμβάνεται πλήρως την ανάγκη κάποιων για άσκηση, σχεδόν καθημερινά, κριτικής προς την Κυβέρνηση και προς τον Πρόεδρο της

Δημοκρατίας προσωπικά, για εξυπηρέτηση κομματικών και άλλων σκοπιμοτήτων. Μάλιστα, τέτοιου είδους κριτική αναμένεται να εντατικοποιηθεί όσο πλησιάζουμε στις επερχόμενες εκλογές», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Προσθέτει ότι η Κυβέρνηση δεν ήταν δεν είναι και ούτε πρόκειται να γίνει θιασώτης μιας τέτοιας πολιτικής προσέγγισης και ούτε θεωρεί ότι τέτοιες πρακτικές θα πρέπει να χαρακτηρίζουν τον πολιτικό μας πολιτισμό.

«Η κοινωνία, η οποία μας παρακολουθεί, αντιλαμβάνεται πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζουν κάποιοι, ποιοί, μέσα σε δύσκολες συνθήκες και με πολύ συγκεκριμένες πολιτικές, δημιουργούν ελπίδα και προοπτική στον τόπο», καταλήγει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα