Κύπρος: Αλλάζουν οι ώρες οδικού φωτισμού-Αναλυτικά τα ωράρια

Σε ανακοίνωση, η Ένωση Δήμων Κύπρου αναφέρει ότι μετά από συνεργασία με εμπλεκόμενους φορείς, επανέρχεται το ωράριο λειτουργίας του Οδικού Φωτισμού.

Να αναφερθεί ότι προ ημερών το Sigmalive προειδοποιούσε για τους κινδύνους μέσα στους δρόμους όταν τα φώτα είτε αργούσαν να ανάψουν, είτε έσβηναν νωρίς το απόγευμα.

Διαβάστε αναλυτικά: ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγώντας στα κρίσιμα 5' σε "δρόμους

σκοτώστρες"

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Με πρωτοβουλία της Ένωσης Δήμων Κύπρου και σε συνεργασία και συνεννόηση με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους Φορείς – την Ένωση Κοινοτήτων Κύπρου, την Αστυνομία Κύπρου, το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων και την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, το ωράριο λειτουργίας του Οδικού Φωτισμού επανήλθε στα επίπεδα που ίσχυαν πριν από την οικονομική κρίση που έπληξε τον τόπο μας το 2013 και η οποία είχε υπαγορεύσει τη μείωση του ωραρίου κατά 15 λεπτά το πρωί.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετική εισήγηση της Αστυνομίας Κύπρου, το ωράριο λειτουργίας του οδικού φωτισμού αυξήθηκε κατά περίπου 13 λεπτά το απόγευμα (κατά την έναρξη του Οδικού Φωτισμού) και κατά περίπου 19 λεπτά το πρωί (κατά την λήξη του Οδικού Φωτισμού). Σημειώνεται ότι στα 19 λεπτά αύξησης του πρωινού χρόνου περιλαμβάνονται και τα 15 λεπτά τα οποία αφαιρέθηκαν το 2013.

Η αλλαγή του ωραρίου τέθηκε σε εφαρμογή από την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα