Κυνηγοί ξυλοφόρτωσαν πατέρα και γιους στο περβόλι τους

Ομάδα αποτελούμενη από δέκα κυνηγούς, επιτέθηκαν το πρωί σε πατέρα και τους δυο γιους του, ενώ αυτοί βρίσκονταν στο περιφραγμένο περιβόλι τους στο Μαρώνι της επαρχίας Λάρνακας, όταν ο πατέρας τους απείλησε πως θα τους κατάγγελλε στην Αστυνομία επειδή κυνηγούσαν σε απαγορευμένη για το κυνήγι περιοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10.45 σήμερα το πρωί ομάδα δέκα κυνηγών κυνηγούσε σε απαγορευμένη για το κυνήγι περιοχή στη περιοχή του εξωκλησιού του Αγίου Νικολάου στο Μαρώνι.

Στο περιοχή υπήρχε περιφραγμένο περιβόλι, ιδιοκτησίας ενός 59χρονου από τη Λευκωσία, ο οποίος εκείνη την

ώρα βρισκόταν με τους δύο γιους του ηλικίας 30 και 32 χρόνων.

Ενας από την ομάδα των κυνηγών έριξε ένα πυροβολισμό πλήττοντας το διπλοκάμπινο αυτοκίνητο του 59χρονου, προκαλώντας ζημιά στο πίσω μέρος του οχήματος. Το αυτοκίνητο βρισκόταν μέσα στο περιφραγμένο περιβόλι.

Ο πατέρας με τους δύο γιους του βρέθηκαν αμέσως στην πόρτα του περιβολιού και ανέφερε στους κυνηγούς ότι κυνηγούσαν σε απαγορευμένη για το κυνήγι περιοχή και ότι θα προέβαινε σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Μόλις οι κυνηγοί άκουσαν ότι θα γινόταν καταγγελία εναντίον τους στην Αστυνομία επιτέθηκαν και κτύπησαν τόσο τον πατέρα όσο και τους δύο γιούς του. Και οι τρεις μετέβησαν με το αυτοκίνητο τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου εξετάστηκαν από τους επί καθήκοντι ιατρούς του Τμήματος Πρώτων Βοηθειών.

Οι γιατροί διέγνωσαν ότι τόσο ο πατέρας όσο και οι δύο γιοι του υπέστησαν μώλωπες και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος τους. Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη συνέχεια πήραν εξιτήριο.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μετέβησαν και ορισμένοι από τους λαθροθήρες οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι έφεραν επιφανειακές εκδορές και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απολύθηκαν.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Ζυγίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα