Κυνηγοί: Προκλητική η ανακοίνωση ΠΑΣΥΔΥ, ΣΕΚ και ΠΕΟ

Για «προκλητική ανακοίνωση» των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΠΑΣΥΔΥ, ΟΗΟ ΣΕΚ και ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ  εναντίον των κυνηγών κάνει λόγο σε ανακοίνωση του το κίνημα Ενεργοί Πολίτες – Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών.

Στην ανακοίνωση του το κίνημα υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι ο προϊστάμενος Υπηρεσίας Θήρας φέρει όλη την ευθύνη για τα κακώς έχοντα στα κυνηγετικά δρώμενα «με τις ετσιθελικές αποφάσεις του», όπως η ασφάλεια των θηροφυλάκων, το λεηλάτημα των απαγορευμένων περιοχών κυνηγίου στο ενδημικό θήραμα, τη λαθροθηρία που οργιάζει και αποδεκατίζει το ενδημικό θήραμα της χώρας μα, την έλλειψη διαχειριστικού πλάνου και προγράμματος, την άρνηση της ελεύθερης εκτροφής λαγών, τη μη ορθολογιστική διαχείριση άλλων θηραμάτων πχ. Φασιανός, ορτύκι κ.ά.

«Καταδικάζουμε με το πιο έντονο τρόπο  την εντελώς αδικαιολόγητη και προκλητική ανακοίνωση των πιο πάνω συνδικαλιστικών οργανώσεων που μόνο ερωτήματα μας προκαλεί και έντονο προβληματισμό μέσα στις τάξεις του κινήματος μας επειδή, ίσως το πρόβλημα να είναι ακόμα πιο βαθύ αφού χωρίς να έχουν γνώση επί των θεμάτων που αναφέρονται τόσες χιλιάδες κόσμος αυτοί κάνουν άτοπες τοποθετήσεις», προσθέτει στην ανακοίνωση του το κίνημα.

Διαβάστε επίσης: «Οι δηλώσεις των Κυνηγών έχουν σκοπό να μειώσουν το έργο της Υπ. Θήρας»

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα