Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Κ.Χ"κωστή: Εξι προεδρικά πορτραίτα

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο τoυ Κώστα Ν. Χατζηκωστή, µε τίτλο «Έξι προεδρικά πορτραίτα: Πολιτικά βιώµατα µε τους Προέδρους της Κύπρου την ιστορική περίοδο των τελευταίων πενήντα χρόνων».

Τέσσερις δεκαετίες µετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, ο Κώστας Ν. Χατζηκωστής προσφέρει ένα οδοιπορικό στη σύγχρονη κυπριακή πολιτική ιστορία, µέσα από τους διαλόγους και τις επαφές του µε τους έξι πρώτους Προέδρους της Κυπριακής ∆ηµοκρατίας.

Πενήντα χρόνια

προσωπικών βιωµάτων ξετυλίγονται µέσα από µια αφήγηση που µεταφέρει τον αναγνώστη στις αίθουσες όπου λαµβάνονταν οι κρίσιµες πολιτικές αποφάσεις. Ξεκινώντας από την εποχή που ήταν δηµοσιογράφος και αρθρογράφος και φτάνοντας µέχρι την πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα, όταν είχε πλέον δηµιουργήσει το µεγαλύτερο εκδοτικό όµιλο στην Κύπρο, ο συγγραφέας περιγράφει και αξιολογεί τους κορυφαίους ηγέτες που διαχειρίστηκαν τη µοίρα της Κύπρου - Μακάριο, Κυπριανού, Βασιλείου, Κληρίδη, Παπαδόπουλο, Χριστόφια.

Tο παρόν βιβλίο δεν είναι το δοκίµιο ενός ψυχρού ιστορικού αλλά τα προσωπικά βιώµατα ενός έµπειρου πολιτικού αναλυτή και εκδότη που συµµετείχε ενεργά στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της Κύπρου.

To βιβλίο θα παρουσιάσουν οι Αντώνης Σαμαράς τέως πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέκος Παπαδόπουλος Πρώην ΥΠΟΙΚ της Ελλάδας και Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης κοσμήτορας Σχολής Διεθνών Σπουδών του Πάντειου Πανεπιστημίου στο Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα, στις 25 Νοεμβρίου στις 20.00

Τίτλος: Έξι προεδρικά πορτραίτα: Πολιτικά βιώµατα µε τους Προέδρους της Κύπρου την ιστορική περίοδο των τελευταίων πενήντα χρόνων Συγγραφέας: Κώστας Ν. Χατζηκωστής Εκδόσεις: Εκδόσεις Γερµανός ISBN:978-960-7623-87-4 Σελίδες: 312

Τιµή: 18,00€ (µαλακό εξώφυλλο) 22,00€ (δερµατόδετο)

Άλλα βιβλία του συγγραφέα: • Μαύρα χρόνια 1959-1968 (2008) • ∆ύναµη (2007) • Η µοίρα της Κύπρου (1997)

Keywords
Αναζητήσεις
εξι προεδρικα πορτραιτα
Τυχαία Θέματα