Κρκιτς: "Θα ήθελα τον Σπανούλη στην Μπαρτσελόνα"(VIDEO)

Αν και θαυμαστής του Ναβάρο, ο Μπόγιαν Κρκιτς θα ήθελε να δει τον Σπανούλη να αγωνίζεται με την φανέλα της Μπαρτσελόνα όπως δήλωσε στο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή τη μάχη των "ερυθρολεύκων" με τους "μπλαουγκράνα" στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.



"Μου αρέσει το μπάσκετ και ήμουν χθες στο παιχνίδι. Νομίζω ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ καλή ομάδα αλλά και ο Ολυμπιακός

είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και θα δούμε αύριο στο δεύτερο παιχνίδι τι θα γίνει", δήλωσε αρχικά ο 24χρονος που την τετραετία 2007-2011 αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα.

Στο δίλημμα Ναβάρο - Σπανούλης απάντησε: "Είναι οι καλύτεροι δύο παίκτες στην Ευρώπη. Ήθελα τον Σπανούλη στην Μπαρτσελόνα αλλά για μένα ο Ναβάρο είναι ένας σπουδαίος παίκτης".

Για την ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα και το θρίαμβο επί της Παρί είπε: "Νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα έχει τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο και μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Χθες ο Λουίς Σουάρες και ο Νεϊμάρ έπαιξαν καταπληκτικά. Το 3-1 είναι πολύ καλό ως αποτέλεσμα αλλά θα δούμε στο δεύτερο παιχνίδι".

Τέλος αναφέρθηκε στον τραυματισμό του και την επιστροφή του στη δράση για λογαριασμό της Στόουκ στην οποία αγωνίζεται: "Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα. Θέλω να επιστρέψω τον Ιούλιο και θέλω να δουλέψω σκληρά γι'αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα