Κρίστιανσεν και Λαρένα για Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Με νέο εντός έδρας ντέρμπι, αυτή την φορά με αντίπαλο την Ομόνοια (Σάββατο 03/01, 17:00) υποδέχεται το 2015 η ΑΕΚ. Ο προπονητής Thomas Christiansen, καθώς και ο Jorge Larena έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής.Ο Δανός τεχνικός, τόνισε ότι γνωρίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι του 2015 θα είναι πολύ δύσκολο αφού αντιμετωπίζουμε την Ομόνοια, όμως από την πλευρά μας είμαστε πανέτοιμοι για να δώσουμε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Για τα σημεία-κλειδιά της αναμέτρησης συμπλήρωσε ότι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν την

ίδια φιλοδοξία και τον ίδιο χαρακτήρα, ενώ κάλεσε τον κόσμο να έρθει και πάλι μαζικά στο γήπεδο όχι μόνο στο ντέρμπι του Σαββάτου, αλλά σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από την μεριά του ο Ισπανός μέσος τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας και ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να πάρει η ομάδα την νίκη. Τόνισε ότι χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας για να μας... σπρώξει στο να πετύχουμε τον στόχο μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα