Κρίστιανσεν και Εγγλέζου για Ερμή (Βίντεο)

Τρεις στροφές απομένουν για το φινάλε της σεζόν και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ερμή στο ΓΣΖ (Σάββατο 09/05, 17:00). Ο προπονητής Thomas Christiansen, καθώς και ο Νικόλας Εγγλέζου έκαναν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελιδα του συλλόγου για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Ο Δανός τεχνικός αρχικά τόνισε ότι αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και σοβαρότητα παιχνίδι γνωρίζουμε από τα τελευταία του παιχνίδια πόσο επικίνδυνος αντίπαλος μπορεί να αποδειχθεί

ο Ερμής. Όπως πάντα το πιο σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε εμείς όπως πρέπει για να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που είναι το μοναδικό ζητούμεν και δεν ασχολούμαστε με κάτι άλλο πέραν από αυτό. Για το τέλος κάλεσε όλο τον κόσμο, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, να έρθει να στηρίξει την προσπάθεια και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

Ο νεαρός διεθνής μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε αρχικά στις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Ερμή, αλλά και στον μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο της ομάδας μας που είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Συμπλήρωσε το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, ελπίζοντας στο τέλος να χαρούμε όλοι μαζί άλλη μία επιτυχία και ότι εμείς κοιτάζουμε μόνο και μόνο το παιχνίδι και τίποτα άλλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα