Κρίσιμο ραντεβού(VIDEO-ΦΩΤΟΣ)

Είναι χωρίς καμία αμφιβολία κρίσιμο ραντεβού για την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα η αυριανή αναμέτρηση στο Γ.Σ.Ζ. Ο Απόλλων σε καμία περίπτωση δε θέλει να έχει ξανά απώλειες διότι σε ενδεχόμενο που ο ΑΠΟΕΛ κερδίσει στο ντέρμπι με την Ομόνοια, τότε η διαφορά θα αυξηθεί και θα κάνει το πιο μεγάλο πισωγύρισμα στην υπόθεση τίτλός.

Οι ''κυανόλευκοι'' θέλουν απαραίτητα τη νίκη αφου στην επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσουν τον ΑΠΟΕΛ

στο Τσίρειο και με νίκη θα έχουν την ευκαιρία δυο στροφές πριν απο το τέλος να ανεβούν στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα. Έτσι η νίκη μέσα στην Λάρνακα είναι πέρα για πέρα απαραίτητη. Παράλληλα σε περίπτωση ήττας απο την ΑΕΚ , θα μπεί σε κίνδυνο και η δεύτερη θέση , αφου η ΑΕΚ θα μειώσει στον βαθμό και σε περίπτωση νίκης της Ομόνοιας θα υπάρξει ισοβαθμία. Έτσι ο Απόλλων θέλει μόνο τη νίκη και ότι γίνει στο ντέρμπι των αιωνίων θα έχει διπλό κέρδος. Φυσικά το πιο ιδανικό είναι να κερδίσει και να χάσει ο ΑΠΟΕΛ και να πιάσουν κορυφή.

Για την γηπεδούχο ΑΕΚ ισχύουν τα ίδια δεδομένα. Θέλει πάση θυσία τη νίκη και ότι και αν γίνει στο ντέρμπι των αιωνίων θα έχει διπλό κέρδος. Φυσικά για την ΑΕΚ θα είναι πιο ευνοϊκο να έχει απώλειες η Ομόνοια , για να ανεβεί στην τρίτη θέση και να μειώσει τη διαφορά απο τον Απόλλωνα στον βαθμό. Έτσι θα υπάρχουν προοπτικές και για τη δεύτερη θέση.

Αναμένεται συναρπαστική αναμέτρηση , σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Οι χιλιάδες φίλοι των δύο ομάδων αναμένεται με τη σειρά τους , να δώσουν τη μάχη απο τη κερκίδα για να σπρώξουν τους παίκτες στη νίκη , που θα είναι σαν χρυσάφι , τρείς στροφές πριν απο το τέλος.

Φώτο

Keywords
Τυχαία Θέματα