Κρεμάει τα παπούτσια ο Τζέραρντ και επιστρέφει "Ανφιλντ";

Πλησιάζει το τέλος της (σπουδαίας) καριέρας του Στίβεν Τζέραρντ. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αγγλίας ο 36χρονος σούπερ σταρ αποφάσισε ν' αποσυρθεί από τα γήπεδα το Νοέμβριο, μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών, στο οποίο αγωνίζεται με τη φανέλα των Λος Αντζελες Γκάλαξι.

Ο Τζέραρντ, που μετακόμισε στο Λος Αντζελες τον Ιανουάριο του 2015, προερχόμενος από τη Λίβερπουλ, αποφάσισε ν' αποσυρθεί και ν' αφοσιωθεί στην οικογένεια

του.

Ο 34χρονος διεθνής μέσος, που εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Λίβερπουλ σε ηλικία οκτώ ετών και είχε 696 εμφανίσεις με τη φανέλα της, σημειώνοντας 182 τέρματα, επιβεβαίωσε πως αυτή η σεζόν στις ΗΠΑ είναι η τελευταία της καριέρας του.

Την ώρα που αρκετές ομάδες της Τσάμπιονσιπ, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να κάνουν δικό τους τον Τζέραρντ, ο ίδιος επιμένει πως θ' αποσυρθεί, ενώ τα βρετανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για σενάριο επιστροφής του στο «Ανφιλντ». Ο Τζέραντ φαίνεται πως έχει συζητήσει με τον τεχνικό των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του και να αναλάβει πόστο στο τεχνικό επιτελείο.

Πηγή: ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα