«Κράξιμο» σε χορηγό της Σαράποβα

Ο τρόπος που αντέδρασε η εταιρία Head όταν έγινε γνωστή μείωση της ποινής της Μαρία Σαράποβα έφερε έκρηξη στα social media!

Η χορηγός της 29χρονης Ρωσίδας, που τη στήριξε από την πρώτη στιγμή, έσπευσε να... πανηγυρίσει στο twitter για το γεγονός ότι η τενίστρια τιμωρήθηκε για χρήση απαγορευμένης ουσίας με αποκλεισμό 15 μηνών και όχι 24!

«Η Head

δίνει συγχαρητήρια στη Μαρία για την απόφαση του CAS και καλωσορίζουμε την επιστροφή της στο ανταγωνιστικό τένις τον Απρίλιο του 2017», έγραψε στο twitter η εταιρία ειδών τένις. «Είμαστε περήφανοι που σταθήκαμε στο πλευρό της Μαρίας για τους σωστούς λόγους αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση εξόργισε κάποιους φαν του τένις και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα σχόλια στον λογαριασμό της Head: «Ντροπή», «λυπηρό», «γελοίο», είναι μερικές από τις λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν...

Σχόλιο για την απόφαση του CAS έκανε και ένας άλλος σπόνσορας της Μάσα, η Porsche, που ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ακυρωθεί κανένα συμβόλαιο με τη Ρωσίδα και ότι θα υπάρξουν συζητήσεις για μελλοντική συνεργασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα