Κραυγή απόγνωσης από γονείς 10χρονης ασθενούς

Η ιστορία της 10χρονης, η οποία ταξίδεψε τον περασμένο μήνα στην Αγγλία για να υποβληθεί σε επέμβαση, έχει συγκλονίσει την Κύπρο.

Η μικρή μαζί με την οικογένειά της βρίσκεται εδώ και ένα μήνα στο Λονδίνο για μια σοβαρή επέμβαση και η οικογένειά της ζητά τη βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου, για να καταφέρουν να πολεμήσουν τον «εχθρό».

Η μητέρα της 10χρονης, Άντρη Γεωργίου, μιλώντας στο SigmaLive αναφέρει ότι η

μικρή πάσχει από σοβαρά προβλήματα με το έντερό της από 6 μηνών.

Η κόρη της, όπως λέει, εδώ και πολλά χρόνια μπαινοβγαίνει στο Νοσοκομείο για διάφορες θεραπείες και εξετάσεις, ενώ έχει νοσηλευτεί πολλές φορές στο Μακάρειο Νοσοκομείο, αλλά και στο εξωτερικό. Δυστυχώς, όμως, οι θεραπείες δεν κατάφεραν να λύσουν το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μικρής και πριν από λίγο καιρό αποφασίστηκε ότι έπρεπε να ταξιδέψει στην Αγγλία για να υποβληθεί σε επέμβαση.

Παράλληλα, προσθέτει ότι μέχρι στιγμής, η 10χρονη έχει υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις σε ένα μήνα, μιας και στην πρώτη εγχείρηση υπήρξαν κάποιες επιπλοκές.

Τα έξοδα για την επέμβασή της, τα οποία ανέρχονται σε 25.000 ευρώ, έχουν καλυφθεί από το κράτος.

Ωστόσο, η οικογένειά της παλεύει για να βρίσκεται στο πλευρό της σε αυτήν την κρίσιμη χρονική περίοδο της ζωής της. Όπως μας αναφέρει η μητέρα της 10χρονης, οι οικονομικές τους δυνατότητες είναι περιορισμένες. Η οικογένεια βρίσκεται εδώ και ένα μήνα στο πλευρό της και θα πρέπει να παραμείνουν για ακόμη ένα με ενάμιση μήνα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Γι' αυτό τον λόγο ζητούν οικονομική υποστήριξη για τη διαμονή τους.

Η Πολιτεία έχει καλύψει τα έξοδα της επέμβασης της 10χρονης και τη διαμονή της στο ιατρικό κέντρο, όμως, επειδή θα χρειαστεί να μείνει περισσότερες ημέρες στο Λονδίνο και ενώ θα βρίσκεται εκτός του ιατρικού κέντρου, θα πρέπει να μεταβαίνει εκεί κατά περιόδους για να παρακολουθείται η κατάστασή της.

Η οικογένεια Γεωργίου απευθύνει έκκληση προς το κοινό να βοηθήσει, με όποιο ποσό ο καθένας μπορεί.

Εισφορές:

Αρ. Λογαριασμού Τράπεζας Κύπρου: 357025544175

Αρ.Λογαριασμού 371-10-790359-01 στο όνομα Georgiou Xenis for Georgia

Keywords
Τυχαία Θέματα