Κουνάει σεντόνι η Άρσεναλ

ΑΓΓΛΙΑ
Μένοντας όρθια στο «Etihad» και φεύγοντας απ' εκεί με το πολύτιμο 2-2, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ εξασφάλισε την παρουσία της στο επόμενο Champions League και παράλληλα αύξησε θεαματικά τις πιθανότητες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πετύχει το ίδιο και να αφήσει εκτός τη συμπολίτισσα Σίτι.

Διότι η Σίτι συνέχισε και χθες τις αυτοκτονικές της τάσεις. Μετά την τεσσάρα από τη Σαουθάμπτον, απέτυχε να κρατήσει δυο φορές το προβάδισμα που πήρε κόντρα στην Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες»

κατάφεραν ισάριθμες φορές να βρουν απαντήσεις, με κεφαλιά του Ζιρού στο 10’ και κοντινό πλασέ του Σάντσες στο 68’. Και αφού είδαν την τύχη να τους χαμογελά στο τέλος (όταν βολέ του Μπονί τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι) έφυγαν με την πολύτιμη ισοπαλία. Ένα βαθμό χρειάζεται η ομάδα του Βενγκέρ την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην υποβιβασμένη Άστον Βίλα για να εξασφαλίσει οριστικά την παρουσία της στους ομίλους του Champions League.

Η Σίτι κινδυνεύει να μη βρεθεί καν στη διοργάνωση μετά τη χθεσινή ισοπαλία! Η διαφορά από τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ έμεινε στους δυο πόντους και δεδομένου ότι εκείνη έχει ένα ματς λιγότερο (εκτός έδρας την Τρίτη με τη Γουέστ Χαμ), μπορεί με δυο νίκες να κλέψει εκείνη το εισιτήριο!

Keywords
Τυχαία Θέματα