ΚΟΠ για τις κίτρινες (Ενημέρωση)

Η ΚΟΠ ενημέρωσε για το πότε οι ποδοσφαιριστές θα εκτίσουν τις ποινές τους λόγω καρτών.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ερμή Αραδίππου Δανιήλ Παρούτης θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Δερύνειας Ανδρέας Χαπέσιης θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ολυμπιάς Λυμπιών Παναγιώτης Παπαπερικλέους θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

ποδοσφαιριστής της Αλκής Ορόκλινης Αλέξανδρος Θεοχάρους θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας Στέλιος Δημητρίου και Ολιβέιρα Ντανίλο θα εκτίσουν την ποινή τους στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Οθέλλου Αθηαίνου Ανδρέας Βασιλείου θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΙΛ Λύσης Βασίλης Κουρτίδης θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Άρη DELMIRO EVORA NASCIMENTO θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας IGORS TARASOVS θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ ANDRIJA MAJDEVAC θα εκτίσει την ποινή του στην 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Ορμήδειας GRINOOD JULIO DA COSTA θα εκτίσει την ποινή του στην 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ Χαράλαμπος Ευριπίδου θα εκτίσει την ποινή του στην 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Ακρίτα Μόρφου RUBEN ABRAAO FERNANDES CORREIA θα εκτίσει την ποινή του στην 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα Στέφανος Βώλος θα εκτίσει την ποινή του στην 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΚΟΠ, Ενημέρωση,kop, enimerosi