Κόντρα στον Ομπράντοβιτς για το τέταρτο... αστέρι

Πάρτι πρόκρισης για την Φενέρ!Η τουρκική ομάδα «πάτησε» (84-75) την Ρεάλ στο καμίνι του Σινάν Ερντέμ το βράδυ της Κυριακής (21/5) οι κορυφαίοι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Βασίλης Σπανούλης έχουν ραντεβού για να λύσουν τους όποιους ανοιχτούς λογαριασμούς!

Το πάθος του κόσμου ήταν ανεπανάληπτο. Ήταν τόσο έντονο, που έμοιαζε να μεταφέρεται από τις εξέδρες, να μπαίνει στα κορμιά των παικτών της Φενέρμπαχτσε και να μετατρέπεται σε... κρυφή δύναμη. Σε κάτι σαν κουμπί για το turbo που οι αθλητές του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς
πάτησαν για να "πνίξουν" τη Ρεάλ Μαδρίτης (84-75) και να προκριθούν στον Τελικό της EuroLeague. ήρωας της βραδιάς ο Εκπε Ούντο, που λίγο έλειψε να κάνει το πρώτο triple-double στην ιστορία της EuroLeague μετά το 2006. Το βράδυ της Κυριακής (21:00) στο παρκέ του Σινάν Ερντέμ Ντομ θα πατήσουν οι γηπεδούχοι κι εκείνοι που λατρεύουν να παίζουν στο συγκεκριμένο γήπεδο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν θέλουν να συμβιβαστούν με τη συμμετοχή στον τέταρτο τελικό τους τα τελευταία χρόνια, αλλά να διεκδικήσουν το τέταρτο αστέρι που θα είναι τόσο λαμπερό, όσο κι εκείνο του 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα