Κωνσταντίνου: "Σε τέτοιο επίπεδο, τίποτα δεν σου χαρίζεται"

"Σίγουρα, σε έτσι επιπέδου παιχνίδια, δεν υπάρχει τίποτα εύκολο, τίποτα δεν σού χαρίζεται", δήλωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου στο Ράδιο Πρώτο για την αποψινή αναμέτρηση με την Αταλάντα στο ΓΣΠ, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: "Κανένας δεν σου απαγορεύει να κυνηγήσεις τις πιθανότητες σου".

Οι δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου:

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γνωρίζουμε ότι από το 90λεπτο απόψε στη Λευκωσία μπορούμε να κερδίσουμε πολλά. Απαλλαγμένοι από το άγχος, πανέτοιμοι για την πρόκληση,

για να παλέψουμε για βαθμολογικά δεδομένα. Σίγουρα, σε έτσι επιπέδου παιχνίδια, δεν υπάρχει τίποτα εύκολο, τίποτα δεν σού χαρίζεται. Κανένας δεν σου απαγορεύει να κυνηγήσεις τις πιθανότητες σου. Το είδαμε και με το ΑΠΟΕΛ. Σίγουρα έχουμε εξοικειωθεί και εμείς με έτσι παιχνίδια υψηλών εντάσεων με ανώτερους αντιπάλους. Πάντα το άγχος του αποτελέσματος σε αποπροσανατολίζει.

Ελπίζω απόψε να φορέσουμε το καλό μας αγωνιστικό κοστούμι. Πρέπει να πάρουμε ό,τι καλύτερο από τους ποδοσφαιριστές μας. Χάνουμε τους μισούς μας οπαδούς στο ΓΣΠ, παρά ν' αγωνιζόμαστε στη Λεμεσό. Τώρα, στη Λευκωσία, θα έρθει μόνο ένας από το σπίτι, μάς αφαιρεί από τη δυναμική μας, όμως, στην τελική, μας έχουν βοηθήσει απίστευτα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εξοικειωθήκαμε με το ΓΣΠ.

Πιτιάν, Ζάντερ και Ρομπέρζ εκτός. Θα υπάρξουν και αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Φώτης Παπουλλής επιστρέφει, όπως και ο Σαρδινέρο. Αναμένουμε 5500 με 6000 χιλιάδες δικούς μας και 1000 Ιταλούς. Από αύριο θα σκεφτούμε την ΑΕΚ, ο προπονητής σίγουρα το σκέφτεται, τίποτα δεν αφήνουμε στην τύχη.

Για τον ορισμό ΑΠΟΕΛ-Απόλλων: Υπάρχει μία δυσφορία στις τάξεις της ομάδας, δεν μπορούμε εμείς ν' αλλάξουμε το πρόγραμμα. Θα είναι αγωνιστικός Γολγοθά για εμάς, να το έχουμε στον νου μας και να κάνουμε σωστή διαχείριση. Δεν μετανιώσαμε για τις αναβολές...

Keywords
Τυχαία Θέματα