Κωνσταντίνος Φελλάς & Διομήδης Κουφτερός TEDx Unic

Το μέλλον είναι…Γ*# σε το μέλλον, επισημαίνουν στο TEDx University of Nicosia οι Κωνσταντίνος Φελλάς και Διομήδης Κουφτερός.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Φελλάς εξειδικεύεται στην κοινωνιολογία της υγείας με μεγάλη γκάμα δημοσιεύσεων σε θέματα φύλου και σεξουαλικότητας ανάμεσα σε εθνικές μειονότητες, ασθενειών HIV/AIDS, κατασκευή σεξουαλικών ταυτοτήτων και άλλα. Μαζί με τον Δρ. Φελλά ανεβαίνει στη σκηνή ο Διομήδης Κουφτερός, ηθοποιός, παραγωγός θεατρικώνέργων με διδακτική εμπειρία στην υποκριτική και την

κίνηση, σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Οι ίδιοι μέσα από ένα δυναμικό TEDx talk προτείνουν ότι το να αφιερώνουμε τη σκέψη μας στο «τι θα γίνει στο μέλλον» αγνοούμε την ύπαρξη του τώρα και ότι το παρόν χρειάζεται δέσμευση για αμεσότητα και ειλικρίνεια. Το τώρα χρειάζεται την παρουσία μας να είναι ενεργή περισσότερο από ποτέ. Γιατί το τώρα είναι αυτό που θα καθορίσει το αύριο.

Το θέμα του φετινού TEDxUniversityofNicosia είναι The Future is… (Το μέλλον είναι…) μια πρόταση ανοικτού τύπου η οποία δημιουργεί σωρεία υποθέσεων τις οποίες θα φωτίσουν οι ομιλητές με τις ιδέες τους.

Πάρε το εισιτήριό σου τώρα από την ιστοσελίδα www.tedxunic.com, έλα στο TEDx University of Nicosia στις 21/11 και απόλαυσε 20 διεθνείς ομιλητές και μουσικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα