Κολυμβητικός μαραθώνιος για ενίσχυση ογκολογικού στην Πάφο

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από αρκετούς κολυμβητές , οι οποίοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιουλίου, στις 8.00 π.μ., με αφετηρία και τερματισμό τα Δημοτικά Μπάνια, μέχρι το ΣΟΔΑΠ, ο καθιερωμένος κολυμβητικός μαραθώνιος αγάπης, των χειμερινών κολυμβητών του σωματείου "Βρυσούθκια Κέλπετρη".

Η φετινή εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το Paphos Aphrodite Rottary Club

και τη στήριξη του Δήμου Πάφου και του Σωματείου Δρομέων "Στέλιος Κυριακίδης".

Στον κολυμβητικό μαραθώνιο, θα βοηθήσουν εθελοντικά και ναυαγοσώστες με τα τζετ σκι τους, ενώ σκάφος της λιμενικής,θα συνοδεύει για ασφάλεια τους κολυμβητές,οι οποίοι θα κολυμπήσουν μια απόσταση δυο χιλιομέτρων.

Ο σκοπός του μαραθωνίου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου "Βρυσούθκια Κέλπετρη", Ματθαίο Ιεροκηπιώτη είναι ιερός, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν για αγορά εξοπλισμού του υπό ανέγερση Ογκολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου... Για αυτό ακριβώς το λόγο, όσοι κολυμβητές θέλουν, θα μπορούν να κάνουν μια συμβολική εισφορά πέντε ευρώ.

Σύμφωνα με το Ματθαίο Ιεροκηπιώτη, "φέτος θα έχουμε και δυο δώρα για τους δυο πρώτους νικητές στην κατηγορία αντρών και γυναικών και είναι δωροκουπόνι 100 ευρώ από την αθλοκίνηση του Δημήτρη Νατιώτη και δωροκουπόνι 100 ευρώ από το Savvas Pottery. Περιμένουμε όλο τον κόσμο της Πάφου να αγκαλιάσει με θέρμη και αυτή την εκδήλωση του Σωματείου μας , αφού πλέον και οι θερμοκρασίες νερού των 25 βαθμών, είναι ιδανικές , για όλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα