Κοινή συνεδρία ΚΕΕ – ΔΚ για την «κυβέρνηση»

Κοινή συνεδρία για να εξετάσουν τα πεπραγμένα της «κυβέρνησης» έχουν σήμερα οι «υπουργοί» και οι «βουλευτές» των «συγκυβερνώντων» κομμάτων, Εθνικής Ενότητας και Δημοκρατικό.

Όπως γράφει η Βολκάν, τα δύο κόμματα θα ανασκοπήσουν την συνεργασία τους, τις επικοινωνιακές ελλείψεις και θα πάρουν μια σειρά από αποφάσεις. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή είχε συνεδριάσει η κεντρική επιτροπή του κόμματος Εθνικής Ενότητας και αξιολόγησε το έργο της «κυβέρνησης» υπό το φως και της δημοσκόπησης Γκεζιτζί που

έδειξε το ΚΕΕ πίσω από το κόμμα του Λαού με 7 ποσοστιαίες μονάδες.

Ο τ/κ αρθρογράφος Γκιοκχάν Αλτινέρ γράφει στην Κίπρις Ποστασί σήμερα ότι αυτή είναι μια κρίσιμη εβδομάδα για την συνεργασία ΚΕΕ – ΔΚ καθώς αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τον ανασχηματισμό. Τουλάχιστον τρία άτομα αναμένουν από το ΚΕΕ να «υπουργοποιηθούν» αλλιώς δεν αναμένεται να εργαστούν υπέρ του κόμματος και να στηρίξουν τον πρόεδρο, Χουσείν Οζγκιουργκιούν σε ενδεχόμενες «πρόωρες εκλογές».

Επίσης, προσθέτει, η έντονη φημολογία για ρουσφέτι κάποιων εκ των υφιστάμενων «υπουργών» που προέρχονται από το ΚΕΕ είναι πλέον τόσο έντονη που προκαλεί ζημιά τόσο στο κόμμα όσο και στον Οζγκιουργκιούν. Μάλιστα, αναφέρει, υπάρχει συγκεκριμένος «υπουργός», τον οποίο δεν κατονομάζει, τον ανασχηματισμό του οποίου ζητεί και η Άγκυρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα