Κλοπ: "Ξεχάστε τα χρήματα που δόθηκαν για τον Φαν Ντάικ..."

Ο Γιούργκεν Κλοπ προέτρεψε τους φίλους της Λίβερπουλ να «ξεχάσουν το υψηλό τίμημα αγοράς» του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ από τη Σαουθάμπτον και να επικεντρώσουν την προσοχή τους στις μεγάλες δυνατότητες του Ολλανδού ποδοσφαιριστή.

Ο Φαν Ντάικ θα μετακομίσει στο «Άνφιλντ» από το Σαουθάμπτον στις αρχές του επόμενου μήνα, αφού οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν στη μεταγραφή του έναντι ποσού 75 εκατομμυρίων λιρών. Το ποσό αυτό καθιστά την μεταγραφή ως την πιο δαπανηρή στον κόσμο για αμυντικό ποδοσφαιριστή.

Η απόκτηση του 26χρονου σέντερ μπακ

αναμένεται να προσφέρει σταθερότητα στην αμυντική γραμμή της Λίβερπουλ, η οποία έχει δεχθεί έντονη κριτική αυτή τη σεζόν.

«Ποιότητα... Γι' αυτό τον πήραμε, γι' αυτό το λόγο ενδιαφερθήκαμε να τον κάνουμε δικό μας» δήλωσε ο Γερμανός προπονητής στο "Sky Sports" και πρόσθεσε:

«Μπορώ να φανταστώ ότι οι άνθρωποι σκέφτονται: "Ουάου, τι αριθμός είναι αυτός", αλλά για μένα δεν είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Δεν διαμορφώνουμε εμείς τις τιμές, αυτό το κάνει η αγορά. Το πρώτο πράγμα που όλοι οι φίλοι της Λίβερπουλ πρέπει να ξεχάσουμε είναι η τιμή αγοράς. Μιλάμε μόνο για τον παίκτη και τι μπορεί να φέρει, την ποιότητα, τη νοοτροπία, τον χαρακτήρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα