Κλέβουν έπιπλα κήπου απο οικίες για τη λαμπρατζιά

Απίστευτα περιστατικά καταγράφονται το τελευταίο διάστημα στην Αγλαντζία, αφού σύμφωνα με το Δήμαρχο Κώστα Κόρτα, ομάδες νεαρών κλέβουν έπιπλα, τα οποία είναι τοποθετημένα στους κήπους ή στις βεράντες σπιτιών με σκοπό να τα κάψουν στις λαμπρατζιές.

Ο Δήμαρχος της Αγλαντζιάς, μιλώντας στην εκπομπή του Σίγμα «Μεσημέρι και κάτι», δήλωσε ότι πρόκειται για καινούργιο φαινόμενο, αφού στο παρελθόν δεν παρατηρήθηκε κάτι ανάλογο.

Ο κ. Κόρτας επισήμανε, επιπλέον, ότι αν εξαιρεθεί το περιστατικό με την κλοπή επίπλων από τα σπίτια, η κατάσταση φέτος είναι κατά πολύ πιο βελτιωμένη

σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Δήμος δρα προληπτικά και ήρθε σε επαφή με τους παρατηρητές της γειτονιάς, με στόχο να δώσουν συγκεκριμένες πληροφορίες που θα συμβάλουν στην αποτροπή δυσάρεστων γεγονότων, μέσα στο επόμενο τριήμερο, πρόσθεσε.

Βανδαλισμοί σε σχολεία

Εξάλλου, ο κ.Κόρτας τόνισε ότι εκτός από τις κλοπές επίπλων από σπίτια, παρατηρήθηκε και το φαινόμενο βανδαλισμών στα σχολεία της περιοχής. Ο Δήμος σε συνεργασία με τη σχολική εφορεία προχώρησαν στη λήψη επιπρόσθετων μέτρων για την προστασία των σχολείων .

Ο Δήμαρχος Αγλατζιάς σημείωσε επιπλέον την άριστη συνεργασία του Δήμου, με τις Αστυνομικές αρχές, η οποία κατά το παρελθόν απέτρεψε διάφορα δυσάρεστα γεγονότα.

Τέλος ο κ.Κόρτας κάλεσε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να προστατεύουν την περιουσία τους. Οι πολίτες, τόνισε ο Δήμαρχος, πρέπει να κλειδώνουν τις πόρτες, αφού οι νεαροί μπορούν να βρουν τρόπους για να εισβάλουν στα σπίτια τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα