Κλειστή λεωφόρος στη Λευκωσία το Σάββατο

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 και 19:00 το βράδυ μέχρι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 14:00 το απόγευμα, στη λεωφόρο Λευκοθέου (Μακεδονιτίσσης), στην Έγκωμη και στον Στρόβολο θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η λεωφόρος Λευκοθέου (Μακεδονιτίσσης), θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου παρακείμενων οδών. Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις σε συνεργασία

με την Αστυνομία για την απρόσκοπτη λειτουργία του Ιατρικού Κέντρου «Απολλώνειο».

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή, οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα