Κλείνει τα αυτιά της και συνεχίζει ακάθεκτη η Σαράποβα

Στην επιστροφή της σε Grand Slam τουρνουά μετά από 19 μήνες, η 30χρονη Ρωσίδα λύγισε με 7-5, 6-2 την 18χρονη Αμερικανίδα και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «16» τη διοργάνωσης, όπου βρίσκει τη Λετονή Αναστάσια Σεβάστοβα.



Η Σαράποβα έχει δεχτεί κριτική για την παρουσία της στο Flushing Meadows με wild card, όμως εκείνη κλείνει τα αυτιά της και δείχνει έτοιμη να προχωρήσει βαθιά στο τουρνουά. Έχει, άλλωστε, και το αμερικανικό κοινό στο πλευρό

της!

Με τον αγώνα της Μάσα έκλεισαν τα πρώτα ζευγάρια του τέταρτου γύρου. Θυμίζουμε ότι προκρίθηκαν και οι Γκόργκες-Στίβενς, Κβίτοβα-Μουγουρούθα και Σουάρεθ-Γουίλιαμς.

Σε ό,τι αφορά τους άνδρες, συνεχίζεται ο καταποντισμός των seeded παικτών! Τελευταίο θύμα ο Τζον Ίσνερ, Νο.10 του ταμπλό, που ηττήθηκε με 6-4, 6-3, 7-6(5) από τον Μίσα Ζβέρεφ. Ο μεγάλος αδερφός ου Σάσα πέφτει τώρα σε έναν ακόμα Αμερικανό, τον Σάμ Κουέρι, που απέκλεισε με 4-6, 6-2, 6-4, 6-4 τον Μολδαβό Ράντου Άλμποτ.

Μια ματιά στα ζευγάρια από το κάτω μέρος του ταμπλό αρκεί για να καταλάβετε... τι γίνεται: Κουέρι-Ζβέρεφ, Λορέντζι-Άντερσον, Σαποβάλοφ-Καρένιο, Πούιγ-Σβάρτσμαν.

Ένας από τους παραπάνω θα είναι φιναλίστ του US Open!

Keywords
Τυχαία Θέματα