Κλείνει η έξοδος Κοφίνου για εργασίες-Έργα σε άλλες περιοχές

Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για οδικά έργα σε περιοχές της Κύπρου.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

1. Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Καλού Χωριού – Κοφίνου στις 24 Νοεμβρίου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 από τις 07:00 μέχρι τις 16:00, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος της εξόδου του αυτοκινητόδρομου

Καλού Χωριού – Κοφίνου προς την κοινότητα της Κοφίνου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η έξοδος προς Κοφίνου θα κλείσει και οι οδηγοί θα πρέπει να χρησιμοποιούν την προηγούμενη έξοδο μέσω Αγγλισίδων ή την επόμενη έξοδο επί του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού μέσω Σκαρίνου.

2. Εργασίες στη λεωφόρο Μακαρίου Γ’, στο Κίτι, στις 25 και 26 Νοεμβρίου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι από τις 16:00 του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου 2017 μέχρι τις 19:00 της Κυριακής 26 Νοεμβρίου 2017, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα της λεωφόρου Μακαρίου Γ’ στο Κίτι, από τη συμβολή με την οδό Ονασαγόρου μέχρι τον κυκλικό κόμβο παρά τον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου, συνολικού μήκους 2χλμ. περίπου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, για το τμήμα μεταξύ της συμβολής με την οδό Χανίων μέχρι τον κυκλικό κόμβο, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην παράλληλη οδό Μενεού. Στο τμήμα μεταξύ των οδών Χανίων και Ονασαγόρου θα κλείνουν εναλλάξ οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με προσωρινά φώτα τροχαίας.

3. Εργασίες στις οδούς Χαλκάνωρος στο Δάλι και Αρχ. Μακαρίου στο Πέρα Χωριό Νήσου, στις 25 και 26 Νοεμβρίου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι από το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 16:00 μέχρι την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00, στις οδούς Χαλκάνωρος στο Δάλι και Αρχ. Μακαρίου στο Πέρα Χωριό Νήσου, θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, το τμήμα των οδών Χαλκάνωρος και Αρχ. Μακαρίου, μήκους περίπου 1800 μέτρων, μέχρι τη συμβολή με τη λεωφόρο Λεμεσού, θα είναι κλειστό και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου παρακείμενων οδών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα