Κλείνει για 1 μέρα λωρίδα στον αυτ/δρομο Λάρνακας- Λευκωσίας

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 13/12/2017 και την Πέμπτη 14/12/2017, από τις 19:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Α2 Λευκωσίας – Λάρνακας και Α2 Λάρνακας – Λευκωσίας κοντά στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το

Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 17/12/2017, από τις 15:00 μέχρι τις 22:00 το βράδυ, στην Αραδίππου θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης, η Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ από το μνημείο Ηρώων μέχρι την οδό Σαμάρα θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα