Κλείνει Φιρμίνο η Γιουνάιτεντ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του μεσοεπιθετικού της Χόφενχαϊμ, Ρομπέρτο Φιρμίνο, βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτνετ, με τον ατζέντη του παίκτη, μάλιστα, να επιβεβαιώνει για μεταγραφή σε ομάδα άλλης χώρας.


Έτοιμος να φορέσει τα… κόκκινα είναι ο Ρομπέρτο Φιρμίνο καθώς, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η Γιουνάιτεντ φαίνεται να συμφώνησε με την Χόφενχαϊμ για την απόκτησή του.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προσφέρουν κάτι παραπάνω από 25 εκατ. ευρώ για τον 23χρονο Βραζιλιάνο, ποσό που ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις του γερμανικού συλλόγου.

Από την πλευρά του

πάντως, ο ατζέντης του παίκτη Ρότζερ Γουίτμαν, δε θέλησε να πάρει θέση αναφορικά με την παραμονή ή όχι του πελάτη του στην Bundesliga, ωστόσο, τόνισε ότι το πιθανότερο είναι να πάρει μεταγραφή σε ομάδα άλλης χώρας.

«Δε θέλω να αποκλείσω το ενδεχόμενο να μείνει ο Ρομπέρτο στη Χόφενχαϊμ, όπως δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Bundesliga. Όμως, νομίζω πως πρέπει να περιμένουμε μια μεταγραφή σε σύλλογο άλλης χώρας», ήταν τα λόγια του.

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη Χόφενχαϊμ, σημειώνοντας 10 γκολ και μοιράζοντας 12 ασίστ σε 36 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα