Κινηματογράφος & Γαστρονομία μαζί και φέτος το καλοκαίρι στη Lidl Food Academy

Για δεύτερη χρονιά, η Lidl Κύπρου, διοργανώνει βραδιές κινηματογράφου στη Lidl Food Academy από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου 2022 και τις ονομάζει Summer Move Nights.

Καλοκαιρινές βραδιές στον κήπο της Ακαδημίας που συνδυάζουν την αγάπη για τον κινηματογράφο με την αγάπη για το καλό φαγητό και τη μαγειρική.

Το

μεγάλο ‘plot twist’ των Summer Movie Nights, είναι ότι καθώς οι παρευρισκόμενοι παρακολουθούν κινηματογραφικές ‘γαστρονομικές’ ιστορίες, απολαμβάνουν εδέσματα εμπνευσμένα από τις ταινίες που προβάλλονται.

Υποστηρικτής επικοινωνίας των Summer Μovie Νights της Lidl Food Academy είναι το Ράδιο Πρώτο και κληρώνει στους ακροατές του διπλές προσκλήσεις συμμετοχής.

Για να παρευρεθείτε σε μια από τις προβολές εντελώς δωρεάν στείλτε στο τηλέφωνο 99990894 τις λέξεις MOVIE NIGHT, κενό, ΚΑΙ το ονοματεπώνυμό σας μέσω VIBER κατά τη διάρκεια της εκπομπής ΠΡΩΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ, καθημερινά 07:00 – 09:00 και TURN IT UP, 14:00 – 16:00.

Οι προβολές αρχίζουν στις 20:00 και οι ταινίες που θα προβληθούν είναι οι ακόλουθες:

Πρόγραμμα Προβολών:

27 Ιουνίου: Julie &Julia (2009)

σε σκηνοθεσία της Nora Ephron, με τις Julia Streep και Amy Adams.  Η Julie Powell, μια νεαρή blogger, είναι αποφασισμένη να μιμηθεί τις μαγειρικές τεχνικές της Julia Child, της γυναίκας που δίδαξε στους Αμερικανούς τι σημαίνει μαγειρική.

28 Ιουνίου: One Hundred- Foot Journey (2014)

σε σκηνοθεσία του Lasse Hallström, με τους Helen Mirren, Om Puri kai Manish Daval και Charlotte Le Bon.  Σε ένα χωριουδάκι της νότιας Γαλλίας μια οικογένεια Ινδών ανοίγει εστιατόριο απέναντι από το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο της κυρίας Μαλορί. Κι έτσι ξεκινά ένας μαγειρικός πόλεμος…

29 Ιουνίου: LunchBox (2013)

σε σκηνοθεσία του Ritesh Batra με τους Irrfan Khan, Nimrat Kaur, Nawazuddin Siddiqui, Denzil Smith, Bharati Achrekar, Nakul Vaid, Lillete Dubey.  Πρόκειται για μια πολύ γλυκιά ταινία που με όμορφο τρόπο σχολιάζει τη σύγχρονη ζωή στις πόλεις. Ένα λάθος φέρνει δυο ανθρώπους κοντά που αναζητούν την ανθρώπινη επαφή και περισσότερη γεύση στη ζωή τους.

30 Ιουνίου: Ratatouille (2007)

Η ταινία περιγράφει την ιστορία του Ρεμί, ενός καλοφαγά ποντικού που θέλει να γίνει μάγειρας στο καλύτερο εστιατόριο του Παρισιού…Μια ταινία από το Pixar Animation Studios σε συνεργασία με την Walt Disney Pictures, που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων το 2007.

Επιπρόσθετα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας www.LidlFoodAcademy.com.cy για να μπουν σε κλήρωση και να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις στις προβολές, συνοδεία με νόστιμα εδέσματα, παρασκευασμένα με εκλεκτά προϊόντα Lidl

Αυτές, και πολλές άλλες διασκεδαστικές ενέργειες προγραμματίζει για τους φίλους και πελάτες της η Lidl Κύπρου και φέτος το καλοκαίρι.  Μείνετε ενήμεροι μέσω των κοινωνικών δικτιών της Lidl Κύπρου και της ιστοσελίδας της Lidl Food Academy.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου:
corporate.lidl.com.cy
lidlfoodacademy.com.cy
facebook.com/lidlcy                     
instagram.com/lidl_cyprus  
twitter.com/Lidl_Cyprus_
linkedin.com/company/lidl-cyprus

Keywords
Τυχαία Θέματα