Κίνημα Οικολόγων στην Ελλάδα - Θα πραγματοποιηθούν δράσεις στον Πευκώνα

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Πέμπτη 09 Μαρτίου αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών για σειρά εκδηλώσεων και συναντήσεων.

Σήμερα Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, η αντιπροσωπεία του Κινήματος σε συνεργασία με τους Έλληνες Οικολόγους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, στον Πευκώνα της Ραφήνας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης θα πραγματοποιηθούν δράσεις στον Πευκώνα. Στην περιοχή που πριν τέσσερα χρόνια Κύπριοι και Έλληνες  Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους πραγματοποιώντας  δενδροφύτευση

αλληλεγγύης. Το αποτέλεσμα ήταν η καμένη περιοχή γύρω από την παιδική χαρά στον Πευκώνα να γεμίσει με καινούργια και πολλών ειδών δέντρα και θάμνους, δίδοντας παράλληλα το μήνυμα ότι με δράσεις συλλογικές και αλληλέγγυες το μέλλον μπορεί να είναι βιώσιμο.

Με τον ίδιο ενθουσιασμό το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στον Πευκώνα της Ραφήνας, αναλαμβάνουμε νέες δράσεις.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: :

- 9.30πμ, αναχώρηση από το Σύνταγμα επί των οδών Φιλελλήνων και Ερμού,

- 1η στάση στο μοναστήρι Άγιος Εφραίμ στην Ν. Μάκρη,

- 2η στάση, περίπου στις 11.30πμ, στο Μουσείο Θαλάσσιας Ιστορίας στην Ραφήνα επί της Λ. Φλέμινγκ στο πρώην ΟΤΕ δίπλα στην Εκκλησία Παντοβασίλισσα,

- 3η στάση, περίπου στις 12.00μμ, στον Πευκώνα, στο χώρο Πρασίνου που θα γίνει η δράση, δίπλα στην εκκλησιά Αγίου Στυλιανού και Αγίας Παρασκευής επί της οδού Άλσους. Παραμονή στην περιοχή μέχρι και τις 2.00 μμ.

- 4η στάση, περίπου 2.15μμ με 2.30μμ στο THE VIEW CLUB στην Καλλιτεχνούπολη επί της Καλλιτεχνών 17, παραμονή στο χώρο μέχρι τις 4.00μμ και στην συνέχεια επιστροφή στο Σύνταγμα στο ίδιο σημείο της αναχώρησης.

Διαβάστε επίσης: ΠτΔ: Θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα - Με ποιούς θα συναντηθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα