«Κινείται» για Ντάνι Ρόουζ η Γιουνάιτεντ

Κίνηση για την απόκτηση του Ντάνι Ρόουζ της Τότεναμ, εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, φέρεται να ετοιμάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιεντ.

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βρετανίας, ο αριστερός αμυντικός της Τότεναμ Ντάνι Ρόουζ.

Ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί διακαή πόθο του Ζοζέ Μουρίνιο και προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό των «κόκκινων διαβόλων», είναι διατεθειμένος να δαπανήσει το ποσό των 57.000.000 ευρώ.

Ο

Ρόουζ, που πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν πέρσι, έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα του Λονδίνου. Ωστόσο, από την πλευρά τους οι ιθύνοντες της Τότεναμ, μετά την αποχώρηση του Κάιλ Γουόκερ, είναι αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ωστόσο, ο άκομψος τρόπος που ο παίκτης εξέφρασε τις τάσεις φυγής του μέσω της εφημερίδας «Sun», αλλά και ο τραυματισμός του, είχαν σαν συνέπεια να τον αφήσουν εκτός από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, με συνέπεια να έχει αγωνιστεί σε μόλις πέντε αγώνες.

Παρά ταύτα, ο Μουρίνιο θεωρεί τον παίκτη ως την ιδανική λύση για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, μιας και ο Άσλεϊ Γιάνγκ που παίζει σε αυτή δεν είναι η φυσική του θέση, ενώ σ΄ ό,τι έχει να κάνει με τον Σο, δεν υπολογίζεται από τον Ίβηρα τεχνικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα