Κινείται για Νίκολας Μαρτίνες ο Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος θέλει να αποκτήσει τον Νίκολας Μαρτίνες, ο οποίος αγωνίζεται στον Απόλλωνα Λεμεσού ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Έχουν ήδη γίνει οι σχετικές επαφές, σύμφωνα με δημοσιεύμα της ελλαδικής ιστοσελίδας (www.sport24.gr).

Αναλυτικά το δημοσιεύμα:



Μπορεί να χάνει παίκτες, αλλά θα πάρει κιόλας.

Δεν γίνεται διαφορετικά, άλλωστε. Οικονόμου και Μασούντ έχουν ήδη αποτελέσει παρελθόν, ο Χατζισαφί αναμένεται άμεσα να χαράξει τον ίδιο δρόμο και ως εκ τούτου ο Πανιώνιος πρέπει να κινηθεί για να καλύψει τα κενά.

Μια περίπτωση για την οποία "παλεύει" η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι αυτή του Νίκολας Μαρτίνες, ο οποίος από το καλοκαίρι παίζει στον Απόλλωνα Λεμεσού ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Με τους Κύπριους ο 30χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί εφέτος σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε άλλα τρία στο Europa League.

Ο Απόλλων Λεμεσού προσπαθεί να πάρει το πρωτάθλημα και μένει να φανεί πόσο εφικτό είναι να τερματιστεί ο δανεισμός του, ώστε να καταλήξει στον Πανιώνιο. Ο αριστεροπόδαρος επιτελικός μέσος δεν είναι φυσικά άγνωστος στο ελληνικό κοινό. Στην Ελλάδα πρωτοήρθε το δεύτερο μισό της σεζόν 2013-2014, για τον Παναιτωλικό (10 συμ., 2 γκολ).

Στην ομάδα του Αγρινίου αγωνίστηκε και το 2014-2015 (34 συμμετοχές, 3 γκολ) και ακολούθως υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Το 2015-2016 έπαιξε δανεικός στην Ανόρθωση και το 2016-2017 στους Western Sydney Wanderers, στην Αυστραλία. Εκτός από τις 14 εφετινές συμμετοχές, έχει σημειώσει και τέσσερα γκολ, έχει και μία ασίστ.

Παλαιότερα ο Νίκολας Μαρτίνες έχει αγωνιστεί σε Ιντεπεντιέντε (Αργεντινή), Σαντιάγκο Γουόντερερς (Χιλή), Μούρθια (Ισπανία) και Σαν Μαρτίν Σαν Χουάν (Αργεντινή). Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε υπογράψει το 2015 τετραετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα