Κινείται δικαστικά κατά της Τσέλσι η Καρνέιρο

Ο προπονητής της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, είναι το κύριο πρόσωπο της μήνυσης της πρώην γιατρού της ομάδας, Έβα Καρνέιρο, κατά του συλλόγου.

Ο Πορτογάλος ήταν... έξω φρενών με την Καρνέιρο μετά την ισοπαλία (2-2) της πρωταθλήτριας με την Σουόνσι στην πρεμιέρα της Premier League. Η ιστορία είναι πλέον γνωστή: η γιατρός μπήκε στο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τους «κύκνους» για να προσφέρει βοήθεια στον Αζάρ, με τον Μουρίνιο να «εκρήγνυται»

και να ουρλιάζει, όπως κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός, καθώς θεωρούσε πως ο Αζάρ δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και ότι η Καρνέιρο απλά καθυστερούσε την ομάδα από το να προσπαθήσει να σημειώσει ένα τρίτο τέρμα που θα της έδινε τη νίκη.

Μετά την αναμέτρηση ο Μουρίνιο είχε περιγράψει την Εύα Καρνέιρο ως «παρορμητική και αφελή», προσθέτοντας ότι «δεν καταλαβαίνει το παιχνίδι». Η Καρνέιρο στη συνέχεια τέθηκε σε αναγκαστική άδεια με απόφαση του Μουρίνιο, ενώ τελικά αποχώρησε από το σύλλογο.

Η ημερομηνία προκαταρκτικής εξέτασης δεν ανακοινώθηκε, ενώ οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν 28 ημέρες να καταθέσουν απάντηση. Όσον αφορά στους δικηγόρους της Καρνέιρο, αρνήθηκαν να σχολιάσουν την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα