Κετσπάγια: «Θα κάνουμε τα πάντα»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παρουσιάστηκε ως ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ και στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για σκληρή δουλειά ώστε η «Ένωση» να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Στην αρχική του τοποθέτηση ως προπονητής της ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια τόνισε: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Μία ιστορική και μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Δεν θα ξεκινήσω να μιλάω για τους στόχους. Αυτοί είναι

γνωστοί σε όλους. Μας περιμένει πολύ μεγάλη δουλειά μπροστά μας και εμείς θα κάνουμε τα πάντα ώστε να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που την περιμένει ο κόσμος. Ξέρουμε ότι έχουν απαιτήσεις και θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά. Έχουμε την όρεξη, αυτό που έχει μείνει είναι να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Χρειάζεται βοήθεια από όλους για να πετύχουμε. Η διοίκηση, οι άνθρωποι που έχουν πετύχει μεγάλα πράγματα με την ΑΕΚ, και όλοι όσοι είναι δίπλα στην ομάδα να προσπαθήσουμε μαζί για να φέρουμε τις επιτυχίες στην ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά όταν έχουμε θέληση και όρεξη για δουλειά όλα μπορούν να επιτευχθούν».

Επιπλέον ο Γεωργιανός τεχνικός αναφέρθηκε:

Για το αν τον προβλημάτισε κάτι: «Δεν ξέρω τι έγινε με τον προηγούμενο προπονητή. Το σημαντικό για μένα είναι τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Έχω παρακολουθήσει την ομάδα, θα χρειαστούμε αρκετή δουλειά. Έχουμε μεγάλους στόχους. Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας. Πρώτος στόχος είναι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θα ξεκινήσει η προετοιμασία και θα πρέπει να έχουμε την όρεξη να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε. Γνωρίζω την ομάδα, ξέρω σε ποιο περιβάλλον έχω βρεθεί. Έχω δίπλα μου ανθρώπους που θα με βοηθήσουν. Από εμάς εξαρτάται να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι».

Για τους συνεργάτες του στην ΑΕΚ: «Εγώ έχω τους δικούς μου, έναν γυμναστή και έναν βοηθό με τους οποίους συνεργάζομαι χρόνια. Θα μιλήσουμε και με άλλους στην ομάδα να δούμε πως θα συνεχίσουμε».

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Προλάβαμε να μιλήσουμε και για αυτά. Θα θέλαμε να ενισχυθούμε σε όλες τις γραμμές. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε παίκτες για να κάνουν τη διαφορά. Να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε ήδη στο ρόστερ».

Keywords
Τυχαία Θέματα