Κετσπάγια: «Πάνω απ' όλα... ΟΜΑΔΑ»!

ΑΕΚ
Η ΑΕΚ στο δεύτερο φιλικό επί πολωνικού εδάφους, είχε πολύ καλή παρουσία και ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε κάθε λόγο για να χαμογελάει μετά την λήξη σε ό,τι αφορά την απόδοση. Θα χαμογελάσει περισσότερο, όμως, αν έρθουν και οι παίκτες που πρέπει και ειδικά ο επιθετικός που θα βάζει την μπάλα στο πλεκτό.

«Το καλό είναι ότι οι παίκτες είχαν όρεξη και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Έγιναν πολλές αλλαγές και αυτό που με ευχαριστεί είναι που κρατήσαμε την μπάλα. Δεν τη χάναμε εύκολα. Σίγουρα θα συναντήσουμε

καλύτερους αντιπάλους, ειδικά στην Ευρώπη, αλλά η Κορόνα είναι ομάδα που είναι έτοιμη και ξεκινάει το πρωτάθλημά της. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και σίγουρα ήμασταν πάρα πολύ βελτιωμένοι από το πρώτο παιχνίδι».

Για την έλλειψη φορ είπε: «Είπαμε πολλές φορές. Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια. Όλοι ξέρουν τι πρέπει να γίνει και πιστεύω θα γίνει. Τώρα αν γίνει γρήγορα ή αργά είναι άλλο πράγμα. Το θέμα είναι να δουλεύουμε σωστά με αυτούς που έχουμε τώρα για τα πρώτα ματς της Ευρώπης. Τώρα ό,τι και να λέμε δεν θα αλλάξει τίποτα. Είπαμε πως αυτή δεν είναι και η καλύτερη στιγμή.

Αν θες να φέρεις έναν καλό ποδοσφαιριστή, αυτός περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή. Δεν κλείνει δυο μήνες πριν την πόρτα σε άλλες ομάδες. Δουλεύουν οι άνθρωποι, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν… Για μας σημαντικό είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από το φιλικό, κόντρα σε μια ομάδα που είναι έτοιμη. Εμείς είχαμε καλή λειτουργία και αμυντικά και επιθετικά. Αυτό που θέλω εγώ είναι να βλέπω στον αγωνιστικό χώρο… ΟΜΑΔΑ. Όχι να βασίζεται σε 1-2 παίκτες. Και πιστεύω αυτό δείξαμε σήμερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα