Κετσπάγια: ''Είναι ποδοσφαιρικός κανιβαλισμός''

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έμεινε ικανοποιημένος για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ και το γεγονός ότι η διαφορά αυξήθηκε στο +4. Όμως αναφέρθηκε σε ποδοσφαιρικό Κανιβαλισμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Λίγο πολύ περιμέναμε ότι δύσκολα ή εύκολα θα κερδίζαμε. Πέρασε άλλο ένα παιχνίδι. Είναι καλό που αυξήσαμε την διαφορά αλλά δεν σημαίνει ότι τελειώνει το πρωτάθλημα. Σημασία έχει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι του

Κυπέλλου. Κερδίσαμε δίκαια. Ήταν καλό που έπαιξαν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν να παίξουν καιρό. Είχαμε και αρκετά γκολ. Τώρα αρχίζουμε όμως γιατί σε 10 μέρες έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια. Τώρα έχουμε 4 βαθμούς διαφορά από την 2η ομάδα και θα δουλέψουμε ακόμα καλύτερα στην προπόνηση και στα παιχνίδια, να μην τα παρατάμε νωρίς, το παιχνίδι τελειώνει με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Είμαστε ευχαριστημένοι και προχωράμε. Αυτά που πέτυχε η Νέα Σαλαμίνα φέτος ήταν πολλά. Άφησε εκτός εξάδας παραδοσιακές ομάδες» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Μετά από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες κερδίσαμε. Είχαμε θέληση και αυτό ήταν σημαντικό. Βάλαμε τέσσερα γκολ, δεν είναι εύκολο αυτό, είχαμε και άλλε ευκαιρίες αλλά το παιχνίδι τελειώνει με το τελικός σφύριγμα του διαιτητή. Βέβαια είχαμε και τον Στίλιτς τραυματία. Με περισσότερη σοβαρότητα θα είναι ακόμα καλύτερα».«Όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι πανέτοιμοι, υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και άλλα στο Κύπελλο».Η ομάδα πέτυχε πολλά φέτος. Και στα γκολ και στους βαθμούς. Μπορεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ αλλά πολλές φορές αυτά δεν φτάνουν. Κάποιοι το άσπρο το κάνουν μαύρο. Είναι ποδοσφαιρικός κανιβαλισμός. Δεν εξηγείται αυτό το πράγμα. Δεν είναι φυσιολογικό μετά από 13 νίκες και 2 ισοπαλίες να υπάρχει αυτό. Θα κάνουμε και εμείς λάθη, δεν πάω για να πάρω αλάνθαστος το πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα