Κερδισμένος ο Ερμής , έχασε την ευκαιρία η ΑΕΛ

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι κερδισμένος βγήκε ο Ερμής , έστω και την υστάτη και στέρησε στην ΑΕΛ , να έχει αυτή το προβάδισμα στην υποθεση εξάδας.

Μπορούμε να πούμε ότι η ΑΕΛ έχασε την μεγάλη της ευκαιρία. Διότι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Αντέδρασε στο γρήγορο τέρμα του Ερμή , έκανε την ανατροπή και εκεί

που ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη , στην τελευταία φάση του αγώνα ο Παουλίνιο την τιμώρησε.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, η ΑΕΛ αδικήθηκε απο το τελικό αποτέλεσμα και ο Ερμής διατήρησε το προβάδισμα που είχε. Μετά απο αυτόν τον αγώνα είναι ξεκάθαρο ότι οι "φτεροπόδαροι'' κρατούν την τύχη τους, στα δικά τους χέρια και η ΑΕΛ παραμένει με την πλάτη στον τοίχο.

Όμως απο τη στιγμή που ο Ερμής δεν κατάφερε να πράξει ότι έκανε στο Τσίρειο (στον Ά γύρο) όταν κέρδισε την ΑΕΛ , σίγουρα η αγωνία θα κρατήσει , μέχρι το φινάλε. Διότι οι δυο βαθμοί διαφορά , δεν μπορούν να δώσουν σιγουρία στον Ερμή ότι εξασφάλισε την 6η θέση. Η διαφορά είναι ότι απο εδώ και πέρα η ΑΕΛ δεν έχει την πολυτέλεια για την παραμικρή απώλεια στους τρείς αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος. Αυτό όμως ισχύει και για τον Ερμή , διότι με μια ήττα και νίκη της ΑΕΛ , θα είναι αυτός που θα βρεθεί στο καναβάτσο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ερμής έχει φαινομενικά πιο ευκολο πρόγραμμα αφου θα αντιμετωπίσει Οθέλλο(εκτός), Σαλαμίνα(εντός) και Εθνικό(εκτός), ενώ η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Αγία Νάπα(εντός), Ομόνοια(εντός) και Οθέλλο (εκτός). Σίγουρα και οι δυο ομάδες θα έχουν επικίνδυνες αποστολές αφου θα αναμετρηθούν με ομάδες που δίνουν μάχη για να κρατηθούν στην κατηγορία. Όμως η ΑΕΛ θα τεθεί αντιμέτωπη και σε αγώνα ντέρμπι με την Ομόνοια στο Τσίρειο.

Απο την άλλη να μην ξεχνάμε ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας , ο Ερμής θα είναι αυτός που θα βγεί κερδισμένος , αφου έχει το πλεονέκτημα με τη μια νίκη και ισοπαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Επι του παρόντος ο Ερμής είναι σε θέση ισχύος και επικρατεί αισιοδοξία ότι στο τέλος θα καταφέρουν τον στόχο τους. Στην ΑΕΛ παράλληλα αναγνωρίζουν ότι τα δεδομένα είναι δύσκολα, όμως δεν έχουν άλλη επιλογή . Είναι δεδομένο ότι θα δώσουν τη μάχη, για να εκμεταλευτούν την οποιαδήποτε απώλεια...

Keywords
Τυχαία Θέματα