Κέρδισε και ξέφυγε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστιας σημασίας διπλό πήρε το απόγευμα της Κυριακής η Αγία Νάπα. Κέρδισε στο «Μακάρειο» τη Δόξα με 1-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Το «χρυσό» τέρμα του Αντωνίου στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης διατήρησε τους φιλοξενούμενους στη 10η θέση, ωστόσο ξέφυγε τέσσερις και πέντε βαθμούς της Δόξας και του Οθέλλου.

Στην μετριότητα του πρώτου ημιχρόνου, η Αγία Νάπα κατάφερε να σκοράρει και να φέρει τον αγώνα στα μέτρα της. Η Δόξα έδειχνε … χαμένη και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν

και έψαξαν το τέρμα της ισοφάρισης, αλλά μάταια. Στα τελευταία 15λεπτά η προσφυγική ομάδα πολιόρκησε την εστία του Κίττου και βρήκε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, ωστόσο οι Φεράν, Λόπο και Φερνάντες δεν βρήκαν στόχο.

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Τζορτζή να κλειδώσουν τη νίκη, ωστόσο αστόχησε από πολύ κοντά.

Κίτρινες: Φερνάντες, Λόπες, Αρέστη - Θεοδώρου, Φίλγκεϊτ (8η).

Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Αντόνιο, Φεράν, Λεονάρντο, Ρ. Γκονζάλες, Αρέστη, Καλδερόν (46΄ Εμάνουελ), Λόπες, Φερνάντες, Ράμος, Λόπο.Αγία Νάπα: Κίττος, Φίλγκεϊτ, Μάρτσεφ (59΄ Μπάμπα), Μαρκόσκι, Παναγιότοφ, Αντωνίου, Θεοδώρου, Μέρτακκας, Άντολεκ (90+3 Τζιωρτζιής), Τζούρτζουριτς (86΄ Μγκούνι), Χάμπερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα