ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ - Λειτουργός διεκπεραίωσης

Η Διαδικτυακή Πύλη Sigma Live ζητεί λειτουργό διεκπεραίωσης για να στελεχώσει το διαφημιστικό της τμήμα με έδρα τη Λευκωσία.

Γενικά καθήκοντα και ΕυθύνεςΔιεκπεραίωση Διαφήμισης (Ενημέρωση Διαφημιστικού Λογισμικού Προγράμματος)Κατάρτιση Διαφημιστικού ΠλάνουΔιαχείριση διαφημιστικών συμβολαίων και τιμολόγησηΕξυπηρέτηση πελατώνΑπαιτούμενα ΠροσόνταΑπόφοιτος Πανεπιστημίου στη Διαφήμιση ή σε άλλο συναφή κλάδο Άριστη γνώση Ηλεκτρονικών ΥπολογιστώνΠολύ καλή γνώση Ελληνικής και Αγγλικής Γλώσσας

Οι

κατάλληλοι υποψήφιοι χαρακτηρίζονται από άριστες επικοινωνιακές ικανότητες και είναι προσανατολισμένοι στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο email [email protected]. Να απευθύνεται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, με την ένδειξη «Λειτουργός Διεκπεραίωσης Διαφημιστικού τμήματος» μέχρι τις 18 Νοεμβρίου 2019.

Σημείωση:

Θα αρχειοθετήσουμε το βιογραφικό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε μελλοντικό άνοιγμα θέσης που να ανταποκρίνεται στα δικά σας προσόντα. Τα βιογραφικά θα διαγράφονται από το αρχείο μας με την ολοκλήρωση ενός έτους από την ημέρα αποστολής τους

Keywords
Τυχαία Θέματα