Κ.Ε: Η Ε. Μαύρου κι ο Ν. Συλικιώτης, δεν ήταν μέλη του ΑΚΕΛ;

Ως μη θέμα αντιμετωπίζει το ζήτημα που ανέκυψε για διορισμό υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών η Κυβέρνηση, με τον Νίκο Χριστοδουλίδη να αντιστρέφει τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε το επιτελείο Μαλά για αντικατάσταση του κ. Κωνσταντίνου Πετρίδη.

Ο κ. Χριστοδουλίδης διερωτήθηκε αν η κα. Μαύρου κι ο κ. Συλικιώτης, δεν ήταν μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, όταν, ενόσω ήταν υπουργοί Εσωτερικών,

διεξάγονταν εκλογές.

Διαβάστε επίσης: «Σ' έχει δείρει κανένας; - Μ' έχουν δείρει πολλοί!» - VIDEO

«Υπάρχουν πολλά θέματα στα οποία μπορούν να υπάρξουν αντιπαραθέσεις», σημείωσε, στέλνοντας μήνυμα όπως είμαστε πιο προσεχτικοί, καθότι οι εκλογικές διαδικασίες πότε δεν έχουν αμφισβητηθεί και ως εκ τούτου δεν πρέπει να μπαίνουν στην ατζέντα τέτοιου είδους συζητήσεις.

Για τις παράνομες εκλογές στα κατεχόμενα, ο κ. Χριστοδουλίδης σημείωσε ότι η επικράτηση των ομάδων που δεν είναι υπέρ της λύσης, δεν αποτελεί θετικό στοιχείο.

Ο ίδιος πρόσθεσε, ωστόσο, πως η επικράτηση του προέδρου του κόμματος Εθνικής Ενότητας χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνη ως προς τα εμπόδια που θέτει μεταξύ των δυο κοινοτήτων, ωστόσο η στάση της Τουρκίας είναι αυτή που θα κρίνει το αποτέλεσμα στο Κυπριακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα