Ο Μενέλαος Μενελάου ο νέος Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΝΕΚ

Είναι πλέον επίσημο. Ο νέος Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, είναι ο Μενέλαος Μενελάου.

Η ανακοίνωση και επίσημη παρουσίαση, έγινε από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, Παναγιώτη Σεντώνα, κατά τη σημερινή κοπή της Βασιλόπιτας του ΟΝΕΚ, στην παρουσία της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού κας Αίγλης Παντελάκη.

Η κα Παντελάκη, συνεχάρη

τον Πρόεδρο, το ΔΣ, αλλά και το προσωπικό του ΟΝΕΚ για το έργο που επιτελούν τα τελευταία χρόνια. Εξέφρασε, επίσης, τις ευχαριστίες του Υπουργείου για την αγαστή συνεργασία που έχουν με τον ΟΝΕΚ και εξέφρασε τη σιγουριά ότι η συνεργασία θα γίνει ακόμα πιο έντονη και ουσιαστική στο μέλλον.

Ο κ. Σεντώνας, στην εισαγωγική του ομιλία και αφού ευχαρίστησε όλους για τη μέχρι τώρα συνεισφορά τους στον ΟΝΕΚ, κάλεσε προσωπικό και συνεργάτες να δίνουν το άπαν τον δυνάμεών τους για να βοηθήσουν όλοι μαζί τη νέα γενιά της Κύπρου. Ο κ. Σεντώνας, στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη για συνεργασία και για στήριξη της νεολαίας, ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου η ανεργία στους νέους εξακολουθεί να βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα. Ο Πρόεδρος του ΟΝΕΚ, παρουσίασε τον Μενέλαο Μενελάου ως νέο Εκτελεστικό Διευθυντή και επεσήμανε ότι αποτελεί μεγάλη χαρά η συνεργασία με τον κ. Μενελάου, μιας και πρόκειται για ένα άρτια καταρτισμένο άτομο, που αναμένεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό το ΔΣ του ΟΝΕΚ, αλλά και τον ίδιο τον Οργανισμό.

Με την πρόσληψη Μενελάου, μια μακρά περίοδος και διαδικασία, με έντονες διαφωνίες μεταξύ των κομμάτων, όσον αφορά στα κριτήρια που τέθηκαν στην προκήρυξη για τη συγκεκριμένη θέση, φτάνει στο τέλος της. Ο κ. Μενελάου μέχρι τώρα εργαζόταν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και είχε ιδιαίτερη εμπλοκή με θέματα καινοτομίας, επιχειρηματικότητας, νεοφυών επιχειρήσεων και όχι μόνο. Ο κ. Μενελάου θα αναλάβει καθήκοντα επίσημα την 1η Μαρτίου 2017.

Η πλήρωση της θέσης του Εκτελεστικού Διευθυντή, έχει ταλαιπωρήσει πολύ τον ΟΝΕΚ τα τελευταία χρόνια, μετά και τον άδικο χαμό του πρώην Εκτελεστικού Διευθυντή, Θρασύβουλου Θρασυβούλου. Με την πρόσληψη αυτή, αναμένεται να επουλωθεί μια ανοικτή πληγή εντός του ΟΝΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα