Καταγγελία: Άγνωστος άντρας επιχείρησε να απαγάγει μαθητές στην Αγλαντζιά

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές μετά από δύο καταγγελίες στο ΤΑΕ Λευκωσίας ότι άγνωστος προσέγγισε δύο μαθητές σε δημοτικό σχολείο στην Αγλαντζιά και επιχείρησε να τους απαγάγει.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι οποίες έγιναν χθες, άγνωστος άντρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις προσέγγισε μαθητές και τους πρότεινε να τους μεταφέρει με το όχημά του.

Μάλιστα, φέρεται να είπε στον ένα μαθητή ότι τον έστειλε ο πατέρας του, ενώ ρώτησε τον άλλο εάν θα έρθει ο θείος του να τον πάρει.

Σύμφωνα

με τις πληροφορίες, μετά τα περιστατικά, διευθυντές σχολείων απηύθυναν εν νέου οδηγίες στους μαθητές να μη μιλούν σε αγνώστους και να ενημερώνουν τους δασκάλους και τους γονείς τους εάν τους προσεγγίσει κάποιος.

Η Αστυνομία καταβάλλει προσπάθειες για εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη, ενώ τόσο το Υπουργείο Παιδείας όσο και η σχολική εφορεία και οι σύνδεσμοι γονέων των δημοτικών σχολείων της περιοχής Αγλαντζιάς έχουν ενημερωθεί για το θέμα.

Όπως ενημερώνεται το Sigmalive, αύριο το πρωί επίσκεψη στο συγκεκριμένο σχολείο προκειμένου να ενημερωθεί για το συμβάν, θα πραγματοποιήσει η Ά Λειτουργός Εκπαίδευσης.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. 

Keywords
Τυχαία Θέματα